Välj en sida

I museibutiken hittar du unika gåvor, roliga souvenirer och intressanta böcker. Du kan besöka Werstas museibutik redan på morgonen.

Werstas museibutik


Museibutikens öppettider

Mån. 8.30-15.30
Tis.–fre. 8.30-18
Lör.–sön. 11-18

I museibutiken hittar du alster från mindre designmärken och närproducerade produkter. Vårt sortiment ändras snabbt, vilket garanterar att det alltid finns något nytt och spännande i museibutiken.

Nytt i museibutiken är Industrimuseets Manse-produkter som tillverkats i samarbete med lokala företag. Produktfamiljen omfattar souvenirer, smycken och godsaker, till exempel de läckra svartkorvstrumporna tillverkade av Sidoste. Sortimentet ökar och varierar enligt säsong. Manse-produkter finns till försäljning också på Vapriikkis museibutik.

Vår museibutik säljer också Museikort. Museikortet är inträdesbiljetten till över 300 museer i Finland. Med kortet får du se de mest intressanta museerna från Åland till Enare under kortets giltighetstid på ett år. Museikortet är ett ypperligt sätt att visa uppskattning till samfundets eller företagets personal, intressentgrupper eller styrelsemedlemmar.

När du beställer Museikort från Werstas stödjer du samtidigt vårt arbete.

Vid frågor om museibutiken kontakta:


Kundtjänstansvarig Kamilla Kajander

Välkommen på uppköp till Werstas museibutik!